unnamed

Mlade mamice bo ob materinskem dnevu razveselila Škisova štorklja

Škisova štorklja 25. marca ob 16.30 v Rožno dolino prinaša brezplačne otroške delavnice in zabavo za vse študentske družine. Zveza ŠKIS v okviru projekta za mlade mamice pripravlja delavnico masaže, potekala pa bo tudi podelitev nagrad v sklopu letošnjega natečaja ‘Obrisi’.

Jutrijšnji dan bomo posvetili vsem ženskam v vlogi matere. 25. marca obeležujemo materinski dan, praznik, ob katerem izrazimo spoštovanje materinstvu ter vlogi mater v družbi, svoji mami pa še posebno pozornost in zahvalo.

Mlade mamice bo ob njihovem prazniku razveselila Škisova štorklja, ki v Rožno dolino tudi letos prinaša brezplačne otroške delavnice in zabavo za vse študentske družine. V sklopu projekta je potekal nagradni natečaj otroških risbic na temo ‘Obrisi’. 25. marca bo ob 16.30 v študentskem naselju v Rožni dolini potekalo nagradno žrebanje, kjer bo vseh 11 družinic, ki so sodelovale na natečaju, prejelo praktične nagrade. Tri najboljše izdelke bo Zveza ŠKIS še dodatno nagradila z vikend paketom v kampu Menina, zmagovalna družina pa bo prejela otroški jahač za v avto.

Prijetno druženje bo popestreno z razstavo izdelkov, prejetih na natečaju, kreativnimi delavnicami in zabavo s klovnom za najmlajše ter njihove očete, mlade mamice pa bodo še posebej vesele brezplačnih delavnic masaže. Otroških delavnic se lahko udeležijo vsi otroci, ne le otroci študentskih družin, saj bo na ta način dogajanje še bogatejše, zanimivejše za otroke.

Za karseda sproščujoče vzdušje bo poskrbel Klub študentskih družin Slovenije, ki za jutrijšnji dan v Rožni dolini pripravlja večerno druženje študentk mamic.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS