Na 11. fanfari sestavljamo prihodnost!

Tematika letošnje največje študentske marketinške konference pri nas je prihodnost. 22. marca jo bodo v Kinu Šiška sestavljali odlični govorci: Damjan Obal, Slavimir Stojanović, Sabina Penšek, Ana Lukner Roljič, Žiga Lukša, Mitja Pirc in mnogi drugi. Sestavljanko prihodnosti bo povezovala Ula Furlan.

 

 

Letošnji delavnici bosta vodila Anja Križnik Tomažin, ki je prava mojstrica javnega nastopanja, drugo  delavnico pa bo vodil vodja digitalnega marketinga v agenciji Madwise – Aljoša Todorovič.
Še eden izmed razlogov, zakaj ne smeš manjkati, je mreženje ob odlični hrani. Fanfarina ekipa prihodnosti bo poskrbela, da nihče ne bo ostal lačen. Če te zanima marketing, boš na fanfari spoznal veliko ljudi z enako strastjo, poleg tega pa lahko tovrstna poznanstva prerastejo tudi v dolgotrajna prijateljstva ali celo v karierne priložnosti.
Ker pa vsakemu izvrstnemu dogodku sledi nepozaben zaključek, tudi tokrat pripravljamo še bolj spuzlanega in še bolj zabavnega – na Nebotičniku bomo odplesali v najbolj nore ritme prihodnosti.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS