Na 13. Fanfari se bo govorilo o tebi!

Fanfara je prva in največja študentska marketinška konferenca v Sloveniji, ki jo vsako leto obišče več kot 400 udeležencev. Celodnevni dogodek, na katerem ne smeš manjkati ni samo dobra nadgradnja znanja, pridobljenega tekom študija, temveč odlična priložnost za druženje in ustvarjanje novih poznanstev.

Tudi če marketing ni tvoja študijska usmeritev, boš od konference odnesel/-la veliko uporabnega znanja. Fokus letošnje Fanfare je namreč celostna uporabniška izkušnja, ki se navezuje na prav vse poklice. 11 domačih in tujih govorcev bo razkrilo, kako podjetja v središče spletanja zgodb, produktov, znamk in storitev postavljajo tebe, da (p)ostaneš njihov zvesti kupec in uporabnik. Na 2 praktičnih delavnicah, ki se bodo odvijale v manjših skupinah, pa boš lahko tudi sam/-a spoznal/-a, kako oblikovati dobro uporabniško izkušnjo.

Vsem marketinškim navdušencem – začetnikom in strokovnjakom – pa Fanfara ne sme manjkati v koledarčku. Govorci se bodo dotaknili oblikovalskih pristopov, ki uporabnika zasvojijo na digitalnih kanalih, organizacije dogodkov – natančneje Exit Festivala, filtriranja podatkov, obiskovalci pa bodo lahko o celostni uporabniški izkušnji poslušali tako s strani podjetij kot je Telekom Slovenije kot tudi oglaševalske agencije Future DDB. Več o govorcih si lahko prebereš tukaj.

Fanfara, ki si je letos nadela slogan “Jaz, uporabnik”, se bo odvijala 19. marca v centru prestolnice – v Grand hotelu Union v Ljubljani. Program 13. Fanfare je resnično bogat, v sklopu celodnevnega dogodka je poleg predavanj planirano tudi veliko druženja, zajtrk in kosilo, zato lahko pričakuješ unikatno mešanico znanja, inspiracije in zabave.

»Maksimalno smo se potrudili, da bodo obiskovalci preživeli čudovit dan, se naučili veliko novega, družili ob klepetu, ustvarili nova poznanstva in odšli z nepozabno (uporabniško) izkušnjo.«, še obljublja Bianca Žitnik, vodja letošnje Fanfare.

Kaj še čakaš? Zagotovi si svojo vstopnico na www.fanfara.si !

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS