Na Trgu francoske revolucije se je odvil že 10. Sejem rabljenih učbenikov

Na Trgu francoske revolucije v Ljubljani so si lahko dijaki tudi letos priskrbeli rabljeno srednješolsko literaturo po ugodnih cenah ter brezplačen Dijaški informator s koristnimi informacijami ob začetku šolskega leta. Šolske potrebščine so lahko obiskovalci tudi podarili v dobrodelne namene, saj v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije – Območnim združenjem Ljubljana na sejmu potekala dobrodelna akcija zbiranja novih šolskih potrebščin in dobro ohranjenih pripomočkov, ki so uporabni tudi rabljeni.

Čeprav je Sejem rabljenih učbenikov v prvi vrsti namenjen prodaji, izmenjavi in nakupu srednješolske literature, je glasbeno-zabavni spremljevalni program privabil tudi naključne mimoidoče. Dogajanje na Trgu francoske revolucije so soustvarjali Javni zavod Mladi zmaji – Center za kakovostno preživljanje prostega časa mladih z delavnico za najmlajše, talentirani pevci Glasbene šole GVIDO in plesalci Plesne šole Kazina, potovalna agencija STA potovanja ter AMZS s simulatorjem prevračanja.

Nekaj utrinkov z letošnjega sejma smo zbrali v fotogaleriji in spodnjem videu. Vabljeni k ogledu!

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”httpss://www.youtube.com/embed/QRlaUtUZUYE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS