Natečaj ‘Siva ekonomija v barvah’

EIC Univerzum Minerva Maribor v sklopu projekta Siva ekonomija v barvah, ki je podprt s strani Urada za komuniciranje RS, organizira in razpisuje natečaj za najboljše prispevke na temo SIVA EKONOMIJA V BARVAH. 

 Z nagradnim natečajem organizatorji želijo spodbuditi mlade k razmišljanju in aktivnemu sodelovanju pri boju proti sivi ekonomiji z umetniškim ustvarjanjem. 

Na natečaju lahko sodelujejo mladi posamezniki ali skupine do 30 let (osnovnošolci, dijaki, študentje in tudi mladi pod 30 let, ki niso v izobraževalnem procesu).

Štirje zmagovalni prispevki (z največ FB Like – všečki) bodo nagrajeni s tabličnim računalnikom.

»Z akcijo Siva ekonomija v barvah želimo kreativno in sproščeno osvestiti in izobraziti mlade (populacijo, ki obiskuje zadnjo triado osnovne šole, dijakom, študentom in tudi mladim, ki niso vključeni v izobraževalni proces), kaj je sprejemljivo in kaj je nedopustno. Projekt bo pripomogel, da se bomo problema sive ekonomije lotili celovito, s pobudo pri mladih, da je siva ekonomija nedopustna in škodi tako posameznikom, družbi, podjetjem in potrošnikom,« je ob objavi natečaja Siva ekonomija v barvah povedala mag. Vanja Jus vodja projekta Siva ekonomija v barvah.

 

Zainteresirani lahko sodelujejo v štirih kategorijah:

1) Literarni predlogi

2) Likovno ustvarjanje

3) Foto ustvarjanje

4) Glasbeno in video ustvarjanje

 

Natečaj in prijavnica za sodelovanje sta objavljena na linku, všečke pa lahko podarite na Facebook strani projekta.

Natečaj in možna oddaja umetniških prispevkov ter glasovanje o prispevkih traja do 31. avgusta 2014. Podelitev nagrad bo na zaključni prireditvi 25. septembra 2014.

O projektu, ki mladim omogoča kreativno, zabavno in kvalitetno preživljanje prostega časa, si lahko več preberete tukaj.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS