Vir Papirna Galanterija

Nova tipska pogodba: Papirna galanterija R.R.

Od 31. januarja 2015 dalje morajo društva in ostali davčni zavezanci, ki izdajajo račune pri gotovinskem poslovanju brez uporabe ustrezne elektronske naprave, ali v primeru, da izdaja računov z uporabo računalniških programov ni mogoča zaradi okvare ali izpada električne energije, izdajati račune iz posebne vezane knjige računov.

Knjige računov so na voljo v prosti prodaji na trgu. Založnik vezanih knjig računov je lahko vsakdo, ki od Finančne uprave RS predhodno pridobi identifikacijsko oznako za namene izdaje vezanih knjig ter zagotovi skladnost vsebine in oblike knjige z zahtevami.

Izdajatelj ustrezno označenih vezanih knjig računov je tudi Papirna galanterija R.R., d.o.o., s katero Zveza ŠKIS sklepa novo tipsko pogodbo.

Družba Papirna galanterija R.R., d.o.o. bo Zvezi ŠKIS in njenim članicam zagotovila ugodnejši nakup vezanih knjig pod pogoji:

– cena za posamičen blok je 4,50 eur + DDV (cena je poenotena s cenami ostalih ponudnikov vezanih knjig računov);
– cena Knjige z dotiskom logotipa organizacije (v eni barvi): 6,50 eur/kom + DDV + poštnina;
– minimalno naročilo blokov z dotiskom je 10 kosov;
– pri naročilu 20 kosov ali več je dostava brezplačna;
– pri naročilu 50 kosov ali več 0,4 eur/kom popusta;
– pri naročilu 100 kosov ali več 0,8 eur/kom popusta;
– pri naročilu 500 kosov ali več 1,2 eur/kom popusta.

Pogodba ne izključuje možnosti sklepanja podobnih dogovorov z enakovrstnimi ali podobnimi ponudniki oziroma organizacijami.

Naročila in povpraševanje lahko oddate preko spletne strani in si tako prihranite dragocen čas ter morebitne nevšečnosti. Družba bo poskrbela za dostavo knjig na naslov, na voljo pa je tudi za morebitna dodatna vprašanja preko kontakta: +386 (0)41 474 536.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS