ŠTIPENDIJA ZA DEFICITARNE POKLICE   Namen štipendij za deficitarne poklice je spodbujanje mladih za izobraževanje za tiste poklice, za katere je na trgu zaznati razkorak med trenutnim in prihodnjim številom razpoložljivih kadrov in predvideno ponudbo delovnih mest.     Pogoji za dodelitev štipendije
Preberi več

Novice

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije ali regionalna razvojna agencija sofinancirata kadrovske štipendije delodajalcem, ti pa dodeljujejo
Zoisove štipendije so namenjene dijakom in študentom ob doseganju izjemnih dosežkov in s tem ustvarjanju dodane vrednosti na področju znanja,
19. in 20. septembra so klubski aktivisti po vsej Sloveniji izvajali čistilne akcije. Izvedene so bile v okviru projekta Zveze
Kako bi lahko pandemija koronavirusa pomagala človeštvu preživeti ekološko krizo?       Pandemija koronavirusa je človeštvu povzročila neizmerno tragedijo.
Na Zvezi ŠKIS iščemo nove člane ekipe. Ponujamo vam priložnost, da se nam pridružite in pomagate soustvariti boljšo zvezo, ki
Državna štipendija je namenjena dijakom in študentom, ki se izobražujete in izhajate iz socialno šibkejših družin. Namenjena je kritju stroškov,
S Škisom do čiste Slovenije je projekt, ki ga sestavljajo čistilne akcije po vsej Sloveniji, izvajajo pa jih lokalni študentski
V zadnjem času je boj proti globalnemu segrevanju čedalje bolj pereča tema, ki jo predvsem mladi vodilnim ponujajo v razmislek,