Skisovaakademija

Odprte so prijave za decembrsko Škisovo akademijo

Klubovci imate še zadnjo možnost za udeležbo na Škisovi akademiji v letošnjem letu

V soboto, 5. decembra, Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS organizira zadnjo Škisovo akademijo v letošnjem koledarskem letu. Delavnice, ki jih bodo izvajali izkušeni Škisovi trenerji in klubovci z obilo praktičnih ter strokovnih znanj, so namenjene tako novincem kot tudi ‘starim mačkom’ na področju klubskega dela. Prijave bodo odprte do petka, 27. novembra 2015.

Decembrska Škisova akademija bo potekala na prvo soboto v decembru, in sicer v Ljubljani, v prostorih SGGOŠ (Srednja gradbena, geodetska in okoljevarstvena šola Ljubljana, Dunajska cesta 102). Parkiranje bo možno na brezplačnih parkiriščih v bližini (poleg Fakultete za družbene vede), kosilo pa bo organizirano v restavraciji Glažuta v neposredni bližini.

Tokratna Škisova akademija bo sestavljena iz 17 ur izobraževanj, udeležite pa se lahko naslednjih delavnic:

– Project management Škisove tržnice 2015 (6 ur)
– Motivacija in delo v timu (3 ure)
– Prenos znanja in mentorstvo (3 ure)
– Delo blagajnika in osnove računovodstva  (3 ure)
– Delavnica Mednarodnega odbora Zveze ŠKIS: Po izkušnje v tujino (2 uri)

Izberete si lahko več delavnic, prosimo pa vas, da se izbranih delavnic res v celoti udeležite. V nasprotnem primeru klub ne bo pridobil točk za izobraževanja, poleg tega pa bo poravnal polno kotizacijo. V dopoldanskem in popoldanskem delu bodo vzporedno potekale tri delavnice. Pri prijavi pazite, da ne izberete dveh delavnic, ki potekata v istem času.

Prijavite se lahko TUKAJ. Rok za prijavo (in odjavo) je petek, 27. november 2015. Po tem datumu se vaša prijava upošteva in ob tem plačate tudi vse storitve. Mesta za prijavo bodo odprta do zapolnitve mest, zato vam priporočamo, da se prijavite čim prej. Število prijav na klub ni omejeno, v kolikor pa bo preveliko, bodo klubi naprošeni, da med svojimi aktivisti izberejo določeno število udeležencev. S prijavo se zavežete tudi k spoštovanju urnika in pravočasnemu prihodu na delavnice.

Prispevek na udeleženca znaša 5 EUR (ni odvisen od količine izbranih delavnic) in dodatnih 5 EUR za kosilo. Znesek bo klub poravnal z dotacijsko pogodbo.

Opise delavnic in več informacij vam je na voljo v spodnji priponki.

Vabljeni k udeležbi v čim večjem številu!

Dopis_decembrska Škisova akademija

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS