Odprtje prijav na Škis gol in Škis koš

V začetku naslednjega leta se bosta že tradicionalno pričela projekta Škis gol in Škis koš, kjer se bomo študentski klubi pomerili še v igranju nogometa in košarke ter razglasili prvaka za študijsko leto 2012/2013. Prijave ekip študentskih klubov se zbirajo do 8. 1. 2013.

Škis gol obsega malonogometno ligo (sistem 4+1), Škis koš pa tekmovanje v košarki (sistem 3. igralcev). Tekmovanje v obeh športih je sestavljeno iz dveh delov, in sicer tekmovanja na regijskem nivoju ter finalnega turnirja, kjer se bo za naslov prvaka pomerilo 8 najboljših ekip. Regijski turnirji bodo predvidoma potekali ob naslednjih terminih:

– 1. turnir (2. 2. ali 9. 2. 2013),

– 2. turnir (23. 2. ali 2. 3. 2013)

– 3. turnir (16. 3. ali 23. 3. 2013).

Finalni turnir bo potekal predvidoma 6., 13. ali 20. 4. 2013. Natančni datumi turnirjev se bodo uskladili skupaj z vodjami ekip 10. 1. 2013.

Participacija posamezne ekipe znaša 100 EUR, prijave pa se zbirajo do 8. 1. 2013. Za najboljše Zveza ŠKIs obljublja bogate nagrade. Zmagovalna ekipa v Škis košu pa se bo uvrstila v tekmovanje za kvalifikacije za evropsko univerzitetno tekmovanje.

Za vse informacije vam je na voljo vodja projekta Kristian Asani (kristian.asani@skis-zveza.si, 051-806-925).

V pričakovanju vaših prijav vas lepo pozdravljamo!