Odprtje prijav za ŠKIS gol in ŠKIS koš

V februarju se bosta tradicionalno pričela projekta ŠKIS gol in ŠKIS koš, kjer se bomo študentski klubi pomerili v igranju nogometa in košarke ter razglasili prvaka za študijsko leto 2013/2014. Prijave ekip študentskih klubov se zbirajo do 7 februarja 2014.

ŠKIS gol obsega nogometno ligo (sistem 4+1), ŠKIS koš pa tekmovanje v košarki (sistem 3 na 3 – ulična košarka). Tekmovanje v obeh športih je sestavljeno iz dveh delov, in sicer tekmovanja na regijskem nivoju ter finalnega turnirja, kjer se bo za naslov prvaka pomerilo 8 najboljših ekip. Organizator regijskega turnirja bo prejel placilo v visini 50 EUR. Regijski turnirji bodo predvidoma potekali v naslednjih mesecih:
– 1. turnir (februar 2014).
– 2. turnir (marec. 2014).

Finalni turnir bo potekal predvidoma 5. ali 12. aprila 2014. Natančni datumi turnirjev se bodo uskladili na sestanku vodij ekip, ki bo predvidoma  9. januarja 2014 oziroma po dogovoru z vodjami ekip.

Participacija posamezne ekipe znaša 100 EUR, prijave pa se zbirajo do 7. februarja 2014. Ekipe za ŠKIS gol se prijavijo na mail: benjovovk@gmail.com, za ŠKIS koš pa na mail: kristian.as10@gmail.com. Za prve tri najboljše ekipe Zveza ŠKIS obljublja bogate nagrade. Zmagovalna ekipa finalnega turnirja bo prejela tudi finančno nagrado v visini 150 EUR (ne klub, temveč ekipa).

Za vse dodatne informacije sta vam na voljo tudi vodji projekta Kristian Asani (kristian.as10@gmail.com,  051-806-925) ter Benjamin Vovk (benjovovk@gmail.com 051 238 317).

V priponki najdete tudi pravilnike o turnirjih ŠKIS gol in ŠKIS koš.

V pričakovanju vaših prijav vas lepo pozdravljamo!

SKIS_kos_pravilnik_2014.docx
SKIS_gol_pravilnik_2014.docx