Screen Shot 2014-02-03 at 7.49.10 AM

Olimpijska Škisova akademija

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS tudi v teh zimskih mesecih ne počiva. Tako smo za vas pripravili novo Škisovo akademijo, ki bo v skladu z aktualno tematiko olimpijsko obarvana. Tako, kot morajo športniki nenehno trdo trenirati, da bi postali zmagovalci, se morate tudi vi klubovci nenehno izobraževati, da boste lahko postali najboljši. Vsebino te akademije, smo prilagodili vašim željam. Tako vam tokrat prvič ponujamo dve celodnevni delavnici v obsegu 7,5 ure, ter tri klasične 2,5 urne delavnice. Kot ste verjetno že navajeni do sedaj, vse delavnice izvajajo izkušeni klubovci z obilo praktičnih in strokovnih znanj.

Olimpijska Škisova akademija bo potekala na zadnji dan zimski olimpijskih iger v Sočiju, 22. februarja v Ljubljani (Srednja gradbena, geodetska in okoljevarstvena šola Ljubljana, Dunajska cesta 102, https://www.sggos.si/srednja-gradbena-geodetska-in-okoljevarstvena-sola-ljubljana.html ). Parkirali boste lahko na brezplačnih parkiriščih v bližini (poleg FDVja), kosilo pa bo organizirano v restavraciji Glažuta v neposredni bližini.

Mesta za prijavo bodo odprta do zapolnitve mest, zato vam priporočamo, da se prijavite čim prej. Prijavita se lahko največ dva aktivista s posameznega kluba. S tem želimo zagotoviti možnost udeležbe na akademiji prav vsem klubom. Po zaključku prvega kroga prijav, se bodo na prosta mesta lahko prijavili tudi morebitni dodatni interesenti s strani vašega kluba. S prijavo se zavežete tudi k temu, da boste spoštovali dogovore in pravila, ki jih bo skupina na začetku delavnic oblikovala. Vašo prisotnost na izbranih delavnicah bomo zabeležili za točke v pridnostni sklad; vsi tisti, ki boste želeli, pa lahko dobite tudi potrdilo o udeležbi na delavnicah.

Izberete si lahko kolikor delavnic želite, vendar pa bodite pozorni na to, da delavnici PR-ja in Marketinga ter Trženje in pridobivanje sredstev iz drugih virov potekata cel dan, tako da se ob izboru ene od teh dveh ostalih delavnic žal ne morete udeležiti. V primeru, da ste na delavnico prijavljeni in ne pridete, klub ne bo pridobil točk v pridnostni sklad, poleg tega pa boste morali vseeno poravnati kotizacijo.

Prijavite se lahko na naslednji povezavi: https://bit.ly/1j3ZJaF

Rok za prijavo je 14. februar. Po tem datumu bomo še za 1 dan odprli ti. proste prijave, kar pomeni, da se lahko do vključno 15. februarja na Škisovo akademijo prijavite vsi interesenti (tudi tisti klubi, ki so že zapolnili 2 mesti) vse do zapolnitve prostih mest. Ta dan je tudi zadnji dan odjave od akademije; po tem datumu se vaša prijava upošteva in ob tem plačate tudi vse storitve. Še enkrat bi vas radi prosili in opozorili, da se držite rokov za prijavo.
 Prispevek na udeleženca znaša 15 EUR za 7,5 urno delavnico in 5 EUR za 2,5 urno delavnico in dodatnih 5 EUR za kosilo. Vaš končni znesek je tako odvisen od količine izbranih delavnic.

Dopis_olimpijska_skisova_akademija.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS