Od študijskega leta 2008/09, ko je prvič zaživel, Upravni odbor operativnega dela Zveze ŠKIS nudi podporo drugim organom in članom Zveze ŠKIS ter izvaja lastne projekte. Organ operativnega dela Zveze je Upravni odbor, sestavljen iz predsednice in 4 članov, ki pokrivajo različne segmente delovanja.

 

Medtem ko se člani Glavnega odbora ukvarjajo s področji sociale in zdravstva, visokega šolstva, mednarodnega sodelovanja, dijaškega organiziranja in izobraževanja, so člani operative močni na področjih trženja, razpisov, odnosov z javnostmi, marketinga in koordinacije projektov. Promovirajo aktivnosti študentskih klubov s sistemom promocije ŠPK (Škisova promocija klubov), s tedenskimi obvestili posredujejo aktualne novice in dogajanje na klubih preko sistema Kliping, med klubovci iščejo nove sodelavce in se vsako leto trudijo optimizirati projekte na način, da bi tesneje povezali študentske klube in mlade iz vse Slovenije.

 

Način imenovanja in razrešitve, sestavo, način dela, naloge, pristojnosti in delo posameznih članov Operative natančneje določa Poslovnik o delovanju operativnega dela Zveze ŠKIS. 

 

Projekti, ki jih izvajamo znotraj operative so:

  • Škisov zajtrk,
  • S Škisom do čistejše Slovenije,
  • Regijsko športno tekmovanje in Škisov piknik ter
  • Manj svečk za manj grobov.

 

Na UO operativnega dela Zveze ŠKIS se lahko obrnete, ko potrebujete operativno pomoč ali pomoč pri katerem koli izmed segmentov, ki ga ta pokriva. Dosegljivi so na: operativa@skis-zveza.si ali preko osebnih kontaktov, navedenih spodaj.

Upravni odbor operativnega dela v študijskem letu 2022/2023 sestavljajo:

– Meta Jurejevčič (predsednica UO operativnega dela) meta.jurejevcic@skis-zveza.si

– Neža Pintarič (marketing, trženje) neza.pintaric@skis-zveza.si

– Urban Culetto (odnosi z javnostmi) urban.culetto@skis-zveza.si

– Benjamin Strajnar (vodja razpisnega dela)

– Kaja Škorjanc (oblikovalka in fotografinja)

– Nina Zornik (oblikovalka)

– Vita Auguštin (oblikovalka)

– Tomaž Žgeč (upravljalec spletne strani)

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS