Po nova znanja na Študentsko areno in po izkušnje v tujino!

Poznaš študentsko areno? V spodnji priponki si lahko prebereš letošnji vodnik po tridnevnem dogodku, ki se na Gospodarskem razstavišču odvija med 21. in 23. oktobromErasmus+, Jamstvo za mlade, Aktivno branje, Mobilnost mladih, Priprava na zaposlitveni razgovor, Samostojno podjetništvo, Start upi, vse to in še več na letošnji Študentski areni. Vabljeni k udeležbi v čim večjem številu!

Zaradi omejenega števila mest je obvezna predhodna prijava tukaj.

Zveza ŠKIS pa v torek, 21. oktobra, pripravlja predavanje z naslovom “Po izkušnje v tujino!”. Predavanje bodo od 16.30 do 17.30 vodile Sabina Carli, Meta Brečič in Nuša Počič.

Tujina ponuja mnogotere možnosti za pridobivanje novih znanj in izkušenj – tako formalnih, kot tudi neformalnih! Ti pa izgubljeno tavaš po spletnih brskalnikih in ne veš, kam se obrniti in kaj izbrati? Iskanje mora biti sistematično, predvsem pa tebi po meri. Univerzalne rešitve ni, vendar ti lahko pri izbiri načina iskanja pomagamo mi in odstremo še zakrite tančice različnih možnosti. Pridruži se nam na predavanju, ki ga pripravlja Zveza študentskih klubov Slovenije v torek, 21. oktobra 2014.

Se vidimo? 🙂

Katalog prireditve Študentska arena

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS