Posodi svoj glas

Mesec november je vedno bolj poznan kot movember, da to je tisti mesec, ko si vsi fantje, dečki in moški puščajo rasti brke. Brki so simbol ozaveščanja svetovnega gibanja o bolezni raka in njegovih posledicah. Ker je ta bolezen boleča tema in  prizadane  letno 10.000 Slovencev in Slovenk, so se tutorji fakultet in študentskih društev iz cele Slovenije povezali v projekt Posodi svoj glas!

V ponedeljek 18. novembra 2013 bo ob 14.00 v prostorih ŠOU Ljubljana svoj glas posodila predsednica Onkološkega društva Slovenije, dr.Marija Pirc Vegelj, ki bo vse obiskovalce seznanila in izobrazila katere oblike raka so najpogostejše v naši starostni skupini,kaj lahko preventivno storimo, kako naj se sami pregledamo, kako lahko pomagamo prijatelju/bližnjemu/znancu ob soočenju s to boleznijo

Projekt Posodi svoj glas! bo organiziral tudi dva večerna dogodka, ki bosta 19. in 20. novembra, kjer bodo stand up komiki in glasbeniki posodili svoj glas.

Izkupiček od prodanih kart bo podarjen Društvo onkoloških bolnikov Slovenije.

Podrobnosti še sledijo:)

Pridi, poslušaj in POSODI SVOJ GLAS še ti!

httpss://www.facebook.com/events/1450771138482967/?fref=ts