Postani mladi (globalni) zagovornik in ukrepaj zdaj!

Mlade (stare od 18 do 30 let) vabimo k sodelovanju pri mednarodnem projektu spodbujanja globalne pravičnosti in aktivnega državljanstva »Challenging the Crisis«.

SLOGA (Platforma nevladnih organizacij za razvojno sodelovanje in humanitarno pomoč) v sodelovanju z Zavodom VOLUNTARIAT ponuja priložnost za mlade v Sloveniji, da postanete del evropske mreže globalnih zagovornikov.

Namen projekta je usposobiti mlade iz zadolženih držav v Evropi (Slovenija, Irska, Grčija, Italija, Španija in Portugalska), da postanejo aktivni zagovorniki socialne pravičnosti in delujejo skupaj ter prepoznajo in premagajo težave, s katerimi se srečujejo zaradi gospodarske krize. S tem namenom bo organizirano tudi 4-dnevno srečanje v Bruslju. V okviru projekta bodo mladi globalni zagovorniki, s podporo organizacij, deležni usposabljanj na različne aktualne globalne teme in načrtovali različne aktivnosti za mlade ter sodelovali pri vseevropski kampanji za večjo socialno in ekonomsko pravičnost v svetu. Torej, če ste strastni mladi (stari od 18 do 30 let), ki bi radi dobili priložnost, da naredite veliko razliko, se prijavite še danes!

Ukrepaj zdaj!

 

Prijavi se in postani MLADI GLOBALNI ZAGOVORNIK! Prijave zbiramo na programi@zavod-volulntariat.si do 31. marca 2014. Navedite ime, priimek, datum rojstva in mesto bivanja ter v par stavkih opišite, zakaj vas zanima sodelovanje na projektu in morebitne izkušnje.
Več informacij o projektu najdete tukaj, z veseljem pa smo vam na razpolago na: e-naslovu: programi@zavod-voluntariat.si ali T: +386 1 23 91 626 / M:+386 31 81 39 39.

 

 

   

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS