Posvet: “Delo danes, kariera jutri”

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) pripravlja nacionalni posvet na temo
zaposljivosti in zaposlovanja mladih z naslovom:    >>Delo danes, kariera jutri<< Iskanje rešitev za izboljšanje zaposlitvenih možnosti za mlade na trgu dela.

Posvet bo potekal v ponedeljek, 27. maja 2013 v prostorih Obrtno-podjetniške zbornice  Slovenije.

Vabimo vas, da se udeležite posveta ter vabilo delite vašim sošolcem, prijateljem in sodelavcem, ki jih bi jih zanimala udeležba, prispevek mladih na tem posvetu je zelo pomemben.
 
Prijava je enostavna preko spletnega obrazca na tej povezavi: https://www.studentska-org.si/novice/prihaja-nacionalni-posvet-delo-danes-kariera-jutri
 


Cilj posveta
je ugotoviti, kako izboljšati zaposljivost in zaposlovanje mladih preko
štirih delavnic in okrogle mize. Na ta način bomo ugotavljali, kako povečati učinkovitost  kadrovskega štipendiranja, kako povečati interes med mladimi za podjetništvo, kako mladim olajšati prehod na trg dela in kako unovčiti neformalne delovne izkušnje, pridobljene tekom izobraževanja.

Posvet je namenjen tako predstavnikom študentskih, dijaških in mladinskih organizacij, kot tudi ostalim mladim in študentom. Poleg predstavnikov ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, ministrstva za gospodarstvo in razvoj, Sklada RS za razvoj kadrov in štipendije, so vabljene tudi regionalne razvojne agencije, sindikati in delodajalci.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS