Predstavitev rezultatov raziskave Evroštudent V

Študentska organizacija Slovenije je lansko leto anketirala študente visokošolskih zavodov in višjih strokovnih šol za potrebe pridobivanja podatkov v okviru evropske raziskave Eurostudent, katere glavni namen je zbrati podatke o socialno-ekonomskem položaju študentov, študijskih razmerah in mobilnosti.

Raziskava Evroštudent V se približuje sklepnim dejanjem. S projektom na nacionalnem nivoju zaključujemo, pred nami so le še usklajevanja s konzorcijem za pripravo skupnega evropskega poročila Eurostudent.

Ob zaključku projekta pripravljata Študentska organizacija Slovenije in Projektna skupina Evroštudent V tudi

Posvet ob javni predstavitvi rezultatov raziskave Evroštudent V Slovenija,
ki bo v petek, 30. maja 2014 med 9. in 13. uro v veliki dvorani MIZŠ (Masarykova).

Namen posveta je predstavitev rezultatov zadnje raziskave Evroštudent Slovenija strokovni in širši javnosti in ugotavljanje trendov ter morebitnih odstopanj na določenih področjih raziskave. Skupaj z udeleženci dogodka bomo tako pripravili interpretacijo rezultatov, ki bo pripomogla k boljšemu razumevanju trenutnega položaja študentov pri nas.

Ker menimo, da ste morda tudi sami zainteresirani za uporabo in nadaljnjo obdelavo zbranih podatkov, vas vljudno vabimo k udeležbi in razpravi na posvetu.

Več informacij in obvezne prijave na dogodek na povezavi: https://www.eurostudent-2013.si. Prav tako pa pripenjamo tudi vabilo z več podrobnostmi o dogodku.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS