Pričetek Škisovih dnevov zdravega življenja

Med 14. in 16. aprilom Zveza študentskih klubov Slovenije organizira tradicionalni projekt za spodbujanje odgovornega odnosa mladih do zdravja. Škisovi dnevi zdravega življenja bodo tako vključevali številne brezplačne aktivnosti, kot so zdrav zajtrk, predavanje o presni prehrani, tek na Rožnik, delavnico priprave hitrega in zdravega obroka ter skupinski vadbi BodyAttack-a in joge.

Zveza študentskih klubov Slovenije že tradicionalno organizira Škisove dneve zdravega življenja, projekt, katerega namen je osvestiti mlade o zdravem načinu življenja, jim podati čim več informacij o zdravi prehrani ter jih motivirati za gibanje. Večdnevni projekt je bo pričel v ponedeljek, 14. aprila, ter potekal vse do srede, 16. aprila. Vse aktivnosti so brezplačne, potrebne pa so predhodne prijave.

Danes bo ob 16:00 potekala skupinska vadba BodyAttack v FitnesClubu 4P, ob 18:00 pa se bo zvrstilo predavanje o presni prehrani v prostorih ŠOU Ljubljana (Vojkova ulica 63). V torek bo od 09:00 naprej v menzi Študentskih domov v Rožni dolini potekal brezplačen zdrav zajtrk za vse študente, ob 11:00 pa se bodo mladi odpravili na tek na Rožnik (zbor pri športni dvorani pri študentskih domovih v Rožni dolini). V popoldanskih urah pa bo potekala delavnica priprave zdravega in hitrega obroka, prav tako v menzi v Rožni dolini. Škisovi dnevi zdravega življenja se bodo zaključili v sredo s skupinsko vadbo joge ob 15:30 v 4P FitnesClubu. Razpoložljivost prostih mest lahko preverite na vesna.zvezaskis@gmail.com.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS