PRIDI, OBČUTI, ZASIJ NA 26. ŠKISOVI TRŽNICI

 

Ljubljana, 16. januar 2023

 

 

 

Po lanski rekordni 25. Škisovi tržnici se bo letos postavljalo nove rekorde 11. 5. 2023 na največji  prireditvi za mlade na prostem v Sloveniji. Znan pa je tudi že slogan letošnje Škisove tržnice, ki  bo v znamenju rumene in roza barve, in sicer Pridi, občuti, zasij. 

 

 

  1. maj bo dan za raj, 11. maj bo dan za Škisovo tržnico!

 

 

Škisova tržnica ni zgolj doživetje, ampak je občutek. Občutek, ko si obkrožen s prijatelji, na odru pa poje  tvoj najljubši izvajalec. Je trenutek, ko se počutiš vsemogočno, edinstveno in kar žariš od sreče. Zato pridi, občuti in zasij. Rumena in roza barva, ki bosta obarvali 26. Škisovo tržnico, simbolizirata mladost,  razigranost in prijateljstvo.

 

 

Tudi letos vas bo na Škisovi tržnici pričakalo pestro dnevno dogajanje in nasmejani študentje z lokalnimi  specialitetami z vseh koncev Slovenije. Zvečer pa bo Škisova tržnica postala prostor norih doživetji, kjer  se bodo mladi lahko še zadnjič, pred prihajajočimi izpitnimi obveznostmi, s prijatelji sprostili ob zvokih  največjih imen slovenske glasbene scene.

 

 

Škisova tržnica je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza  ŠKIS) skupaj s študentskimi klubi, mladinskimi organizacijami in študenti. Prepletanje slovenske in  mednarodne kulture in kulinarike obiskovalcu ponuja nepozabno doživetje skozi ves dan, zvečer pa se  Škisova tržnica spremeni v prostor odlične glasbe in nepozabnih doživetij.

 

 

Rezervirajte 11. maj., dan, ki bo edinstven, nepozaben in sijoč. Saj kot pravi “stari rek”, “Če nisi bil na  Škisovi tržnici, nisi pravi študent!” 

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS