Program za razvoj kompetenc za avtonomne zaposlitve

Zavod BOB mladim od 18. do 29. leta namenja brezplačen program PRiKAZ, program za razvoj kompetenc za avtonomne zaposlitve. Program se začne februarja, prijave pa so odprte do 17. januarja 2016 (preko povezave).

Februarja 2016 se za mlade z dokončano ali nedokončano izobrazba odpira priložnost za udeležbo v programu za razvoj kompetenc za avtonomne zaposlitve (PRiKAZ). Program je namenjen mladim v starosti od 18 do 29 let – vseh velikosti, barv, oblik in spolov, družboslovcem, naravoslovcem, umetnikom, teoretikom, praktikom in vsem drugim, ki želite narediti korak k spremembi, pa ne veste, kako.

Kaj dobiš, če se udeležiš?

1) Delo v kreativnem in spodbudnem okolju za uresničevanje svojih idej.
2) Priložnost in pomoč pri prepoznavanju, razvijanju in preizkušanju svojih sposobnosti.
3) Prostor za ustvarjanje priložnosti za delo in zaposlitev – v skupini osmih mladih bomo razvili projektno idejo in jo plasirali na trg.
4) Konkretno izkušnjo na trgu z namenom osamosvojitve in nadaljnjega vstopa v lasten (socialno) podjetniški ciklus ali drugo obliko (samo)zaposlitve.
5) Sodelovanje v mednarodnem projektu – gre se v Beograd in v Pulo.

Kdaj in kako?

Delo v programu poteka od ponedeljka do četrtka, in sicer 4 ure dnevno (v času med 9.00 in 16.00 uro). Pogoj za udeležbo je prisotnost na vseh modulih programa v trajanju štirih mesecev in na tedenski intenzivni gradnji skupine, ki bo predvidoma v začetku meseca marca 2016.

Udeležba je brezplačna! Program je sofinanciran iz sredstev programa Erasmus+.

Kako se prijaviš?

1) Preko spletne prijavnice na povezavi
 2) Če ti prijavljanje s prijavnico ne gre, lahko pišeš na mail: info@zavod-bob.si. V njem napiši svoje ime, priimek, starost, telefonsko številko in kakšna so tvoja pričakovanja od programa.

Prijave so odprte do vključno 17. januarja 2016.
Več informacij o programu je na voljo tukaj.