Razpis inatri

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana vas  v sodelovanju s projektno skupino mladih kreativcev letos že tretjič vabi, da prijavite svoje ideje ali rešitve na razpis INATRI – ideja, invencija, inovacija.

Razpis INATRI spodbuja nadobudne kreativce pri generiranju svežih in odbitih idej, povezovanju in aktivaciji v svet gospodarstva. Razpis omogoči, da je vaša ideja »slišana« in s tem pridobite možnost predstavitve in promocije ideje gospodarstvu, podjetnikom ter inovatorjem.

Razpis je primeren tudi za šolske skupine, ki že delujejo v okvirih učnih podjetij ter različne interesne dijaške skupine, študente in ostale posameznike.

To je več kot odličen način, da se povežete s tistimi pravimi osebami, katerim se vaša ideja zdi zanimiva in vredna podpore. Sigurno pa je to tudi zelo dobro orodje za preboj ledu pri povezovanju in minglanju. Kaj torej še čakate in zakaj bi se obotavljali? Nagrada namreč ni le dodatna vrednost avtorju pri vstopu v svet gospodarstva in iskanju zaposlitve, ampak je tudi potrditev gradnje razpoznavnosti posameznika oziroma skupine. Prepričani smo, da ste ravno mladi tisti, ki v današnjem svetu lahko pripomorete k iskanju rešitev današnjih problemov, in vemo da ste ravno vi tisti, ki v sebi nosite SUPER ideje, a ne veste kam z njimi. Inatri je tu, da vam pomaga prebiti led, lastno idejo še bolj razviti, jo spromovirati in razvijati lastno identiteto.

Idejo je možno predstaviti in tudi izvesti, a dokler bo ideja le v vaši glavi, se premik ne bo zgodil.

Na razpisu lahko sodeluješ tudi ti, ne glede na status in starost (dijaki, študentje, iskalci zaposlitve, zaposleni).

Več informacij ter sama prijava na razpis vas čaka na spletni strani: https://www.inatri.eu

Rok za oddajo prijave je 5.maj 2014.

predstavitev_INATRI_2014.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS