Razpis za člana/članico Mednarodnega odbora Zveze ŠKIS

Mednarodni odbor Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS razpisuje dodatno mesto za člana odbora.

Delo zajema predvsem dobro poznavanje programov mobilnosti in informiranje o njih, pripravo razpisne dokumentacije programov mobilnosti in udeležbo na razpisih, znanje angleščine, pripravo člankov in informativnih novic o mobilnosti, povezovanje, aktiviranje, obiskovanje partnerskih projektov in predstavljanje Zveze ŠKIS v tujini.

V sklopu Mednarodnega odbora Zveze ŠKIS se izvajajo različne aktivnosti, kot so Obvestilnik MO, pisanje člankov, EVS (Evropska prostovoljna služba) projekti, udeležba na partnerskih aktivnostih, organizacija mednarodnih projektov v Sloveniji. Je pa možnost aktivnega sodelovanja pri drugih projektih Zveze ŠKIS.

Obvezni pogoji:
– status študenta za tekoče leto 2013/14 (obvezen pogoj)
– osnovno poznavanje delovanja Zveze ŠKIS in študentskega organiziranja na nacionalni in evropski ravni,
– Poznavanje programov mobilnosti (Erasmus+ Mladi v akciji)
– starost med 19 in 22 let.

Zahtevana znanja:
– Zmožnost in izkušnje z vodenjem in koordiniranjem projektov, projektnih sodelavcev (vključuje načrtovanje skupinskega dela in razdeljevanja delovnih nalog, zmožnost določanja meril in vrednotenja)
– Usposobljenost opravljanja več del hkrati, koordiniranja več projektov hkrati, odlično upravljanje s časom in dobra organizacija delovnih nalog
– sposobnost obvladovanja nepredvidenih in stresnih situacij.

Potrebna dodatna znanja:
– poznavanje osnovnih administrativnih orodij (Google Docs, Microsoft Office), uporaba bloga
– poznavanje delovanja in strukture študentskih klubov (prednost ima kandidat/-ka, ki je aktiv – en/-na na katerem od študentskih klubov)
– aktivno in pisno znanje angleškega jezika.

Od kandidata/-ke se pričakuje vestno opravljanje dela, resnost in pa zanesljivost pri delu! Delovni čas je fleksibilen.

PLAČILO: 4 €/h

Za prijavo na razpis priložite vaš CV in motivacijsko pismo (motivacijsko pismo naj ne bo daljše od ene A4 strani). Prijave bodo potekale do vključno 23. februarja 2014.

Prijave na e-mail naslov: Internationalboard@skis-zveza.si (v zadevi »Prijava na Razpis«)

Izbrani kandidati bodo po pretečenem roku za prijave povabljeni k razgovoru ali testu ter se na podlagi tega odločili za najprimernejšega kandidat- a/ -ko. Mednarodni odbor Zveze ŠKIS si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.