Razpis za Škisovo štorkljo

S 26. februarjem 2013 se začenja projekt Škisova štorklja, namenjen študentskim družinam. Prvi del projekta predstavlja natečaj risbic, ki bo trajal od 26. februarja do 20. marca, drug del pa se bo odvijal 25. marca, ko bodo ob Materinskem dnevu, zraven otvoritve razstave prejetih risbic v menzi v Rožni dolini, potekale tudi delavnice za otroke in stand-up komedija za mlade mamice, ki si bodo nato privoščile tudi sproščeno večerno druženje.

Tema letošnjega natečaja risbic je ‘Moja najljubša žival’. Otroci lahko svoje risbe seveda izdelajo s pomočjo staršev. Izdelke pošljite na naslov Zveza ŠKIS, Tržaška 42, 1000 Ljubljana, s pripisom za Škisovo štorkljo.

Pri projektu lahko sodelujejo študentske družine, kjer je vsaj eden od staršev študent. Potrdila o statusu študenta lahko v originalu ali fotokopiji pošljete na že zgoraj omenjeni naslov Zveze ŠKIS, kopijo pa lahko pošljete tudi na elektronski naslov jasmina.kokol@skis-zveza.si s pripisom za Škisovo štorkljo. S tem tudi soglašate, da dovolite objavo risbe na spletni strani Zveze ŠKIS in na zaključni razstavi, ki bo od 25. marca dalje v menzi v Rožni dolini.

Ker prejetih risbic ne moremo ocenjevati, saj jih bodo narisali otroci različnih starosti, smo se odločili, da bomo nagrade podelili s pomočjo žreba, pri čemer bodo nagrajene vse prejete risbice in bo prvi izžreban dobil največjo, vsak naslednji pa manjšo nagrado.

Nagradni žreb, skupaj s podelitvijo nagrad, bo potekal v Rožni dolini, na Materinski dan, 25. marca 2013 od 17. ure dalje, ko bo potekalo osrednje dogajanje projekta.

Za dodatne informacije in vprašanja se lahko obrnete na jasmina.kokol@skis-zveza.si ali na 031-506-121.

Pokrovitelj nagrade za žreb je CHIPOLINO SLOVENIJA.

 

 

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS