Razpis za udeležence iTT

Razpis za udeležence Mednarodnega treninga za trenerje iTT v organizaciji Zveze ŠKIS

1. Predmet razpisa

Zveza ŠKIS želi širiti bazen trenerjev, ki na kakovosten način podaja strokovno znanje v obliki neformalnega učenja za potrebe Zveze ŠKIS. S tem namenom organizira že tretje usposabljanje za trenerje našega bazena trenerjev, ki pa bo tokrat mednarodno obarvan, saj se nam bodo pridružili partnerji iz Belgije, Črne gore in Srbije. Potekal bo temu primerno v angleškem jeziku.

Kaj je iTT?

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS bo med 9. in 16. marcem 2015 šestim mladim potencialom omogočil, da kot udeleženci sodelujejo na tem projektu in postanejo trenerji zveze ŠKIS 2015. Vse zainteresirane vabimo, da se odzovejo povabilu.

2. Pogoji

Vsak zainteresirani mora izpolniti prijavnico v priponki ter jo poslati na e­mail naslov: izobrazevanje@skis­-zveza.si. Rok prijave je 8. februar 2015 do polnoči. Prijavljeni mora soglašati z vsemi pogoji tega razpisa, saj bo v primeru, da bo izbran za trenerja, povabljen k podpisu dogovora z Zvezo ŠKIS. Nujno je, da udeleženec tekoče komunicira v angleškem jeziku.

Zveza ŠKIS trenerju nudi:

● začetno brezplačno usposabljanje na treningu trenerjev;
● dodatna brezplačna izobraževanja in usposabljanja na narodni in mednarodni ravni, ki bodo trenerju pomagala pri nagrajevanju svojega strokovnega in metodičnega znanja;
● strokovno podporo pri izvajanju izobraževanj;
● plačilo za izvajanje izobraževanj;
● referenco za (nadaljnje) delo;
● izgradnjo portfelja trenerja;
● posredovanje dela;
● nabiranje izkušenj in širjenje socialne mreže.

Zahteve do trenerjev in pogoji za prijavo na ŠKIS­ov trening trenerjev:

● biti motivirani in pripravljeni razvijati svoje trenerske kompetence;

● imeti izkušnje na področju študentskega organiziranja in/ali dela z mladimi ter po
● možnosti študentskimi klubi; odgovorno sodelovati in biti navzoči pri zastavljenem
projektu v vseh fazah projekta;
● soglašati z vsemi pogoji, ki so zapisani v Poslovniku Odbora za izobraževanje Zveze študentskih klubov Slovenije in Sveta študentskih organizacij lokalnih skupnosti in Prilogi št. 1 tega poslovnika dosegljivima na naši spletni strani, saj bodo v primeru, da bodo izbrani za trenerja, povabljeni k podpisu dogovora z Zvezo ŠKIS.

3. Izbor in dodatna vprašanja

Izbrani kandidati, ki bodo povabljeni na trening trenerjev, bodo o morebitnem razgovoru obveščeni do 15. februarja 2015.

Za kakršna koli dodatna vprašanja smo na voljo na izobrazevanje@skis-­zveza.si.

Odbor za izobraževanje zveze ŠKIS

Razpis za udeležence iTT