1654308 10204560215301571 4999989381136549910 n

S PR teatrom v 5. dimenzijo!

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) tudi v letošnjem letu organizira študentsko konferenco o odnosih z javnostmi PR teater. Dogodek se bo odvil v torek, 18. novembra 2014, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede. Vsebina letošnje konference je močno povezana z novimi zaposlitvenimi možnosti, ki se odpirajo študentom komunikologije ter novimi pomeni komuniciranja in odnosov z javnostmi, strnjena v slogan »V 5. dimenziji!«.

Predavatelji letošnje konference niso samo strokovnjaki za odnose z javnostmi, temveč prihajajo iz različnih panog in opravljajo različne poklice. Slišati bo mogoče urednike, storitvene oblikovalce, glasbenike… Vsi pa se vsakodnevno srečujejo s pomenom in novimi načini komuniciranja. Anže Voh Boštic bo spregovoril o (dobrem) odnosu, ki je med novinarjem in PR-ovcem ključen, in kako ta odnos narediti čim bolj ploden za obe strani.

Zenel Batagelj bo predstavil združitev in preplet posameznih delov podjetja, ki se dogaja pod močjo rušilnega vala digitalizacije, Marjeta Novak bo udeležence popeljala na kratek izlet v medkulturne razlike, Marco Di Norcia, storitveni oblikovalec, pa bo predstavil pomen in prednosti, ki jih omogoča platforma za množično financiranje lokalnih storitev. Domen Savič bo govoril o digitalnih medijih v milijonskih skupnostih in se spraševal o odnosu človeka in tehnologije, Gorazd Čad bo pojasnil, kako zagotoviti, da bo zgodba uspešna, na predavanju Mitje Mavsarja pa bodo udeleženci izvedeli, kako najti prostor v svetu, kjer študente komuniciranja še vedno pripravljajo na vlogo v korporacijah in agencijah, medtem ko najbolj zanimivi izzivi in zaposlitve izhajajo iz vznikajočega start-up sveta.

Med konferenco se bosta vzporedno odvili tudi dve delavnici. Do uspešne komunikacijske kampanje bosta udeležence popeljala Jože Špiljak in Rok Zagruševcem, v drugi delavnici z Anjo Komatar pa se bo mogoče naučiti, kako privabiti mlade k okoljskim projektom. Sledila bo še študija primera oglaševalske akcije Moč besed pod taktirko Aljoše Bagola, PR teater pa se bo zaključil z okroglo mizo, kjer bodo kot sogovorniki sodelovali Nina Kožar, Nina Pušlar, Tatjana Kos, Irena Čotar in Matej Špehar, skozi pogovor pa jih bo v vlogi moderatorke vodila Nataša Briški.

Prijave na konferenco so že odprte, kotizacija za študente do 9. novembra znaša 10 EUR, za zaposlene pa 20 EUR. Več o dogodku lahko najdete na spletni strani, prav tako pa lahko PR teater spremljate na Facebooku in Twitterju, kjer so objavljene aktualne informacije o konferenci.

 

Več informacij: 
Tea Dežman
Odnosi z javnostmi PR teater 2014
dezman.tea@gmail.com
040 625 792

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS