Sejem rabljenih učbenikov letos na novi lokaciji

Zveza ŠKIS tudi v letošnjem letu organizira Sejem rabljenih učbenikov, projekt, ki je namenjen dijakom in njihovim staršem. Na ta način si lahko enostavno in hitro zagotovijo rabljene učbenike po ugodnih cenah.  Sejem rabljenih učbenikov se bo pričel v petek, 6. 9. 2013, in končal v soboto, 7. 9. 2013, potekal pa bo na novi lokaciji, in sicer na velikem igrišču v Rožni dolini v Ljubljani.

Zveza študentskih klubov Slovenije že tradicionalno organizira Sejem rabljenih učbenikov, ki ga vsako leto obišče čez 3.000 dijakov in njihovih staršev.  Dogodek je namenjen tistim otrokom in njihovim staršem katerih socialni položaj ne dopušča, da bi kupovali nove učbenike in druge šolske potrebščine ter vsem, ki se jim ne zdi smiselno vsako leto kupovati novih učbenikov. Na dvodnevnem dogodku poleg glavnega dogajanja na stojnicah poteka tudi pester glasbeni in kulturni program. Po odličnih izkušnja z lanskega leta bo letos potekala dobrodelna akcija zbiranja šolskih potrebščin. 

V  letošnjem letu se bo Sejem rabljenih učbenikov priček v petek, 6. 9. 2013, in nadaljeval še v soboto, 7. 9. 2013. Dogodek bo letos potekal z bistveno spremembo, in sicer na novi lokaciji na velikem igrišču v Rožni dolini v Ljubljani.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS