Seminar Konoplja in pravo

Glede na trenutno aktualnost konoplje v Sloveniji in v svetu ter njenih potencialov v prihodnosti so v društvu »ONEJ-Društvo prekmurske pobude« pripravili strokovno-izobraževalni javni dogodek oz seminar z naslovom »Konoplja in pravo: prohibicija vs. regulacija«, z mednarodno udeležbo, ki ga bomo izvedli v dvorani hotela Lev v Ljubljani 6. junija 2014.

Na tem 2. seminarju »Konoplja in pravo: prohibicija vs. regulacija «  bodo nekateri svetovno znani strokovnjaki s tega področja slovenskim strokovnjakom in javnosti predstavili prakse in učinke prohibicije in regulacije konoplje v Evropi in po svetu.

Nameni in cilji seminarja so predvsem v pridobivanju novih znanj s tega področja, tako za pravne, medicinske kakor tudi ostale strokovnjake, politične akterje in tudi širšo javnost v Sloveniji. Najnovejše ugotovitve na področju regulacije konoplje v različnih državah sveta bodo na dogodku iz cikla Demistifikacija konoplje – »Konoplja in pravo: prohibicija vs. regulacija « predstavili:
–  Dr. Frederik Polak, psihiater (Nizozemska)
–  Jorge Roque, pravnik (Portugalska)
–  Dr. José Carlos Bouso, klinični psiholog, doktor farmakologije (Španija)
–  Joshua Daniel Kappel, pravnik, (Kolorado, ZDA)
–  Dr. Bojan Dobovšek, pravnik (Slovenija)

Zaradi škode, ki nastaja kot posledica prohibicije, v Sloveniji je potrebno čimprej spremeniti odnos do najkoristnejše rastline na Zemlji.

Demistifikacija_konoplje_-_Konoplja_in_pravo_Predavanja.pdf
Demistifikacija_konoplje_-_Seminar_konoplja_in_pravo_Predavatelji.pdf
Demistifikacija_konoplje_Konoplja_in_pravo_Program.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS