Si pripravljen na vožnjo svojega življenja?

Po mnenju mladih je Program dodatnega usposabljanja za voznike začetnike hudo resna in dolgočasna stvar. Pa je temu res tako? Poplava pozitivnih emocij, prešerni nasmehi na obrazu, predvsem pa neskončno navdušenje mladih nad zares nepozabno izkušnjo so dokaz, da temu ni tako, AMZS Center varne vožnje na Vranskem pa edina prava izbira.

AMZS Center varne vožnje na Vranskem je največji in najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji.

Pohvali se lahko z vrhunskimi inštruktorji, ki s prenosom znanja pomembno doprinašajo k večji varnosti v cestnem prometu in pomembno sooblikujejo smernice varne vožnje v Sloveniji. Program je popolnoma varen, saj nad tabo bdi budno oko AMZS inštruktorja varne vožnje, situacije, ki te lahko presenetijo na cesti, pa spoznaš v nadzorovanem in varnem okolju. Vsako vajo ti inštruktor tudi razloži in pokaže s svojim vozilom, sproti spremlja vsak tvoj gib in sproti daje navodila, da bo tvoj odziv še boljši. Priporočljivo je, da se Programa udeležiš z avtomobilom, ki ga tudi sicer običajno uporabljaš, če pa ga slučajno nimaš, brez panike. Pod ugodnimi pogoji ga lahko najameš tudi na Vranskem.

Cena programa je zakonsko določena in je enaka na vseh poligonih v Sloveniji. Zakaj se torej nebi odločil za bogatejšo izkušnjo!? Program v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem je namreč obogaten z nepozabnim doživetjem na simulatorju prevračanja, do konca oktobra pa ti podarijo še čist huda sončna očala. Če prepričaš še prijatelja in se Programa udeležita skupaj, sončna očala prejmeta oba.

Verjamemo, da bo Program presegel tvoja pričakovanja in te obogatil z znanjem, s katerim boš tudi sam prispeval k večji varnosti v cestnem prometu, zato ne razmišljaj predolgo. Na vožnjo svojega življenja se prijavi tukaj.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS