logo mladi

Sindikat Mladi plus zopet vabi

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije pripravlja nov cikel predavanj za mlade, ki vstopajo na trg dela. 23. septembra vabi na predavanje ‘Kako danes najti dostojno delo?’, 25. septembra pa Sindikat Mladi plus pripravlja brezplačna kratka individualna svetovanja v okviru Dneva mladih.

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije 23. septembra vabi na predavanje ‘Kako danes najti dostojno delo?‘, ki bo potekalo ob 18. uri v prostorih ZSSS na Dalmatinovi 4 v Ljubljani. Nov cikel predavanj se bo odvil v okviru projekta Decent Project for Decent Work, namenjen pa je mladim, ki vstopajo na trg dela. Prvo predavanje, ki bo predvidoma trajalo 90 minut, bo vodila Vesna Miloševič Zupančič, mag. manag. Udeležba na predavanju je brezplačna, prav tako pa so brezplačna kratka individualna svetovanja, ki jih za obiskovalce Dneva mladih pripravlja Sindikat mladi plus. 25. septembra bodo vrata pisarne št. 4 v 5. nadstropju Dalmatinove 4 v Ljubljani od 18. do 20. ure odprta za vse člane, partnerje, sodelavce Sindikata, predstavnike medijev in zainteresirano javnost.

Udeležbo na predavanju in na Dnevu mladih je potrebno obvezno najaviti na elektronski naslov info@mladiplus.si.

Vabljeni!

VIR: Zveza svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS)