Škisova štorklja 2021

Škisova štorklja je projekt, ki ga Zveza ŠKIS organizira za mlade študentske družine in najmlajše bodoče Škisovce. Letos bo tako potekala že tradicionalna 16. Škisova štorklja!

O natečaju

Tematika letošnjega likovnega natečaja je “Pomlad se prebuja”. Pri izdelavi likovnega izdelka naj bodo otroci čim bolj izvirni – ustvarijo lahko izdelek iz naravnih materialov ali pa uporabijo različne likovne tehnike in vse druge načine kreativnosti. Svoj izdelek lahko s pomočjo staršev dopolnijo še z zgodbo, ki se skriva za končnim izdelkom. Natečaj bo potekal od 1. 3. do 22. 3. 2021.

Letos bo, zaradi epidemije koronavirusa, zaključni dogodek potekal v spletnem okolju. Za vas pripravljamo webinar z naslovom: »Starševstvo je lep, a odgovoren poklic«. Predavala nam bo Mateja Petric, direktorica Posvetovalnice za učence in starše Novo mesto. Webinar bo potekal 29. 3. 2021 ob 17:00. Povezava bo vsem prijavljenim posredovana na dan dogodka.

Prijave za webinar sprejemamo na povezavi.

Ker prejetih izdelkov ne moremo ocenjevati, saj jih bodo ustvarili otroci različnih starosti, bomo nagrade ob zaključku podelili s pomočjo žreba, pri čemer bodo nagrajeni vsi prejeti izdelki. To bo potekalo na našem srečanju, po webinarju, zato so na dogodek vabljeni tudi vaši najmlajši.

Kdo lahko sodeluje?

Pri projektu lahko sodelujejo študentske družine, v katerih ima vsaj eden od staršev status študenta.

Kako sodelujete?

Prijavljenemu izdelku priložite še prijavnico (Prijavnica_Škisova štorklja_natečaj_21) in potrdilo o študentskem statusu. Vse skupaj pošljite na naslov:

Zveza ŠKIS

Parmova ulica 53

S pripisom: Škisova štorklja 2021

Upoštevali bomo vsa prijavljena dela, ki bodo na sedež Zveze prispela do vključno 22. marca 2021.

Toplo vas vabimo k ustvarjanju likovnih izdelkov, ki se jih, na Zvezi ŠKIS, že zelo veselimo!

Projekt je sofinanciran s strani Urada RS za mladino in Mestne občine Ljubljana.