ŠKISOVA ŠTORKLJA 2022

Škisova štorklja je projekt, ki ga Zveza ŠKIS organizira za mlade študentske družine in najmlajše bodoče Škisovce. Letos bo tako potekala že tradicionalna 17. Škisova štorklja! 

 

 

 

 

O natečaju

 

 

Tematika letošnjega likovnega natečaja je “Zakaj se imam rad?”. Pri izdelavi likovnega izdelka naj bodo otroci čim bolj izvirni – ustvarijo lahko izdelek iz naravnih materialov ali pa uporabijo različne likovne tehnike in vse druge načine kreativnosti. Svoj izdelek lahko s pomočjo staršev dopolnijo še z zgodbo, ki se skriva za končnim izdelkom. Natečaj bo potekal od 1. 3. do 22. 3. 2022.

 

 

Letos bo projekt potekal na takšen način, kot pred epidemijo. Zaključni dogodek bo potekal v vrtcu v Rožni dolini, 25. 3. 2022. Za starše pa istočasno pripravljamo predavanje z naslovom: »Otrok je uspešen, ko verjame in zaupa vase«. Predavala nam bo Mateja Petric, direktorica Posvetovalnice za učence in starše Novo mesto. Predavanje bo potekalo od 17.00 do 18.00. 

 

 

Prijave za predavanje sprejemamo na nika.hrovat@skis-zveza.si.

 

 

Ker prejetih izdelkov ne moremo ocenjevati, saj jih bodo ustvarili otroci različnih starosti, bomo nagrade ob zaključku podelili s pomočjo žreba, pri čemer bodo nagrajeni vsi prejeti izdelki. To bo potekalo na zaključnem dogodku.

 

 

Kdo lahko sodeluje?

Pri projektu lahko sodelujejo študentske družine, v katerih ima vsaj eden od staršev status študenta.

 

Kako sodelujete?

Prijavljenemu izdelku priložite še prijavnico (najdete jo spodaj) in potrdilo o študentskem statusu. Vse skupaj pošljite na naslov:

 

Zveza ŠKIS

Parmova ulica 53

1000 Ljubljana

S pripisom: Škisova štorklja 2022

 

 

Upoštevali bomo vsa prijavljena dela, ki bodo na sedež Zveze prispela do vključno 22. marca 2022.

 

 

Toplo vas vabimo k ustvarjanju likovnih izdelkov, ki se jih, na Zvezi ŠKIS, že zelo veselimo!

 

 

Projekt je sofinanciran s strani Urada RS za mladino in Mestne občine Ljubljana.

 

 

 

Priloge:

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS