Škisova štorklja in “Kuža Pazi na 101 način”

Škisova štorklja je projekt, ki ga Zveza ŠKIS organizira za mlade študentske družine in najmlajše bodoče Škisovce. Letos bo tako potekala že tradicionalna 15. Škisova štorklja!

Projekt je razdeljen na dva dela: ustvarjalni likovni natečaj in zaključni dogodek. Prvi del projekta predstavlja natečaj risbic in drugih likovnih izdelkov, ki bo trajal od 1. do 18. marca. Drugi del se bo odvil 20. marca v Rožni dolini, kjer bo potekala razstava prejetih izdelkov, za otroke pa bo pripravljena predstava. Obiskal nas bo tudi sam Kuža Pazi.

Zaključni dogodek bo potekal v petek, 20. marca 2020, v vrtcu v študentskem naselju Rožna dolina (Svetčeva ulica 9) v Ljubljani, s pričetkom ob 15.30.

O natečaju

Tematika letošnjega natečaja je “Kuža Pazi na 101 način”. Pri izdelavi likovnega izdelka naj bodo otroci čim bolj izvirni – ustvarijo lahko izdelek iz naravnih materialov ali pa uporabijo različne likovne tehnike in vse druge načine kreativnosti. Svoj izdelek lahko s pomočjo staršev dopolnijo še z zgodbo, ki se skriva za končnim izdelkom.

Ker prejetih izdelkov ne moremo ocenjevati, saj jih bodo ustvarili otroci različnih starosti, bomo nagrade ob zaključku podelili s pomočjo žreba, pri čemer bodo nagrajeni vsi prejeti izdelki. Prvi izžreban bo dobil največjo, vsak naslednji pa manjšo nagrado.

Kdo lahko sodeluje?

Pri projektu lahko sodelujejo študentske družine, v katerih ima vsaj eden od staršev status študenta.

Kako sodelujete?

Prijavljenemu izdelku priložite še prijavnico (najdete jo spodaj) in potrdilo o študentskem statusu. Vse skupaj pošljite na naslov:

Zveza ŠKIS

Parmova ulica 53

S pripisom: Škisova štorklja 2020

Upoštevali bomo vsa prijavljena dela, ki bodo na sedež Zveze prispela do vključno 18. marca 2020.

Prijavnica_Škisova štorklja_natečaj

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS