Škisova štorklja navdušila otroke in njihove starše

Ljubljana, 21. maj 2012 – V soboto so med 11. in 14. Uro v mali dvorani v Rožni dolini potekale brezplačne otroške delavnice za vse študentske družine. Zveza ŠKIS je v okviru projekta Škisova štorklja pripravlila plesne in ustvarjalne delavnice, potekala pa je tudi podelitev nagrad v sklopu natečaja »Moj najljubši risani junak«. Delavnic se je udeležilo 7 študentskih družin z majhnimi otroki, ki so bili nad projektom navdušeni. Zveza ŠKIS že tradicionalno organizira projekt namenjen študentskim družinam, ki je sestavljen iz natečaja za najlepše otroške risbice, ob podelitvi nagrad pa se vse študentske družine tudi zberejo na prijetnem druženju in raznih otroških delavnicah.

Letos je potekal natečaj na temo »Moj najljubši risani junak«, kjer so otroci narisali podobe svojih najljubših junakov, v soboto, 19. maja, pa je v mali dvorani v Rožni dolini potekalo nagradno žrebanje, kjer je vseh 7 družin prejelo praktično nagrado, zmagovalna družina pa je prejela otroški sedež za avto.

Poleg nagradnega žrebanja so potekale tudi plesne in ustvarjalne delavnice, kjer so se otroci zabavali skupaj z njihovimi starši, na koncu pa so nastali izdelki, ki so jih ustvarili otroci sami.

Kontaktna oseba:

Sanja Kropec – odnosi z javnostmi
E-pošta: sanja.kropec@skis-zveza.si
Telefon: 031 590 060

SM_21_5_2012_ZvezaSKIS.docx

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS