Škisova štorklja tokrat na materinski dan

Zveza študentskih klubov Slovenije organizira tradicionalni projekt namenjen študentskim družinam. Škisova štorklja bo potekala na materinski dan, 25. marca 2014, s pričetkom ob 17:00 v študentskem naselju v Rožni dolini. Zvrstile se bodo delavnice za otroke in delavnica avtogenega treninga za mlade mamice.  

Škisova štorklja, tradicionalni projekt Zveze študentskih klubov Slovenije, je sestavljena iz dveh delov, in sicer nagradnega natečaja na temo »Otroški odtis« ter delavnic za otroke. Nagradni natečaj je namenjen študentskim družinam in poteka vse do 20. marca 2014, na način, da otroci izdelajo svoj odtis s pomočjo staršev ter ga pošljejo na naslov Zveza ŠKIS, Parmova 53, 1000 Ljubljana s pripisom »za Škisovo štorkljo«. Izdelku mora biti priloženo tudi potrdilo o vpisu za tekoče študijsko leto za vsaj enega starša. S poslanim potrdilom o statusu študenta se tudi soglaša, da se lahko izdelek otroka objavi na spletni strani Zveze ŠKIS in na zaključni razstavi, ki bo od 25. marca naprej v študentskem naselju v Rožni dolini. Vsak izdelek bo nagrajen.

Nagradni žreb bo potekal na zaključnem dogodku Škisove štorklje na materinski dan, 25. marca 2014 ob 17:00 v študentskem naselju v Rožni dolini. Na dogodek so vabljene vse družine z majhnimi otroki, saj bodo potekale delavnice za otroke ter delavnica avtogenega treninga za mlade mamice.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS