Škisova študentska svetovalnica

Odbor za visoko šolstvo Zveze ŠKIS je v želji po čim večji dostopnosti in pomoči študentom ustanovil študentsko svetovalnico Zveze ŠKIS. Gre za e-poštni naslov, na katerega se lahko obrnete, kadar imate vprašanja oz. bi želeli razjasniti nejasnosti v povezavi z visokošolsko tematiko. Člani odbora bodo na vaše vprašanje čim hitreje poiskali odgovor in vam ga nazaj sporočili v najkrajšem možnem času.

E-naslov, na katerega lahko pišete, je: studentska.svetovalnica@skis-zveza.si

Zveza je na svojo spletno stran vključila tudi zaznamek Študentska svetovalnica, na katerem si lahko o svetovalnici preberete več, hkrati pa lahko tam tudi direktno oddate vaše vprašanje.

Veseli bomo kakršnega koli vprašanja, pobude ali komentarja, ki se nanaša na visokošolsko problematiko ali visoko šolstvo nasploh. Ker je visokošolska tematika tesno povezana tudi s socialnimi vprašanji, lahko naslovite tudi vprašanje s sledečega področja, pri čemer se bomo za pomoč obrnili na Odbor za socialo in zdravstvo.

Odbor za visoko šolstvo Zveze ŠKIS

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS