Škisova tržnica pritegnila množice mladih

Čeprav letošnje Škisove tržnice ni obsijalo sonce, je popoldanska predstavitev študentskih klubov ter večerni program pritegnil več kot 18.000 mladih. Tekom popoldanskega dela so študentski klubi mladim predstavili svojo značilno kulinariko na kar 57 stojnicah, zvečer pa so dogajanje popestrile slovenske in tuje glasbene skupine.

Dogodek sta ob 12. uri poleg predsednika Zveze ŠKIS, Jake Bassaneseja, otvorila še župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Jankovič in državna sekretarka Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Martina Vuk, popoldanski del pa so s svojo prisotnostjo počastili tudi kandidati za evropske poslance. Kljub kapljam dežja, nekoliko nižjim temperaturam se je prizorišče Letnega telovadišča Narodni dom Ilirija napolnilo z nasmejanimi mladimi, ki so bili željni dobre družbe in zabave.

V večernem delu so nastopile glasbene skupine Keep it simple. Anavrin, The Capitols, Katarina Mala, Zlatko in Optimisti, Lačni Franz, S.A.R.S., Klingande, Muff in Queen Real Tribute. 17. Škisova tržnica se je uspešno zaključila ob 2. uri zjutraj, ko smo mlade varno pospremili domov.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS