Škisov brezplačen zdrav zajtrk

V pomladnih mesecih, ko smo še posebej podvrženi utrujenosti, pomanjkanju energije in razdražljivosti, moramo telesni aktivnosti, ustrezni prehrani in počitku nameniti veliko pozornosti. S tem namenom Zveza ŠKIS štiri dni v aprilu posveča promociji in splošnemu ozaveščanju o pomenu zdravega načina življenja.

V okviru projekta Škisovi dnevi zdravega življenja je Zveza ŠKIS v preteklosti na različnih lokacijah po Ljubljani pripravljala brezplačne športne aktivnosti in dogodke namenjene promociji in poučevanju o zdravem življenjskem slogu. Ker je bil dobro obiskan predvsem Škisov zdrav zajtrk, pa je z letom 2016 svoje aktivnosti usmerila predvsem v pripravo svežih in zdravih jutranjih obrokov za študente. Z bogatim, zdravim, brezplačnim Škisovim zajtrkom, pripravljenim iz okusnih ekoloških in tudi domačih slovenskih dobrot, so študenti svoj dan lahko začeli pred NetCafejem pri Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Nekaj utrinkov s preteklih Škisovih dnevov zdravega življenja in Škisovega zdravega zajtrka si lahko ogledate na spodnjih povezavah:

– Škisovi dnevi zdravega življenja 2012 (video)
– Škisovi dnevi zdravega življenja 2014 (fotogalerija)
– Škisovi dnevi zdravega življenja 2015 (fotogalerija)
– Škisov brezplačen zdrav zajtrk 2016 (fotogalerija)
– Škisov zdrav zajtrk 2017 (fotogalerija)

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”httpss://www.youtube.com/embed/bq_f8gZRhiY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]