ski 1434043

Smučaj z Univerzo v Ljubljani

Univerza v Ljubljani razpisuje športni program Alpsko smučanje, ki je namenjen vsem študentom Univerze v Ljubljani. K prijavi vabijo tako smučarje začetnike kot tiste z več letnimi izkušnjami na belih strminah. Vstopnica znaša 11 €.

Nočna smuka poteka vsak četrtek od 18.30 do 22.00 ure na Starem vrhu. Prijave zbirajo vsak teden do četrtka do 14. ure. Program poteka le v primeru, da je dovolj prijavljenih, o čemer boste obveščeni v četrtek do 16. ure. 

Študentje na smučišče pridete sami, prevoz ni organiziran. Zbor študentov je pri glavni blagajni na spodnji postaji sedežnice med 18.30 in 19. uro. Za udeležbo v programu je obvezno predložiti veljavno študentsko izkaznico Univerze v Ljubljani.

Študentje pri izvajalcu programa (Gorazd Janko, prof. tel. vzg.) prevzamete kartonček, s katerim lahko na blagajni smučišča kupite vstopnico po subvencionirani ceni, ki znaša 11 €.

Več o programu si preberite tukaj, prijavite pa se lahko preko spletne prijavnice.

Center za univerzitetni šport ponuja tudi druge priložnosti za vključitev v športne aktivnosti. Preverite ponudbo in termine brezplačne rekreativne vadbe ter se prijavite.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS