unnamed

Sodeluj v raziskavi #MocBesed

Pobuda Moč besed s Katedro za medijske in komunikacijske študije na FDV izvaja prvo tovrstno slovensko znanstveno raziskavo o sovražnemu govoru na spletu med mladimi in spletnemu nadlegovanju. Sodeluj v raziskavi #MocBesed proti sovražnemu govoru na spletu med mladimi. 

 

Pridruži se raziskovalcem in jim pomagaj do pravih podatkov. Če si star/-a med 18 in 25 let, te vabimo, da postaneš prijatelj oz. prijateljica Facebook profila Raziskava Moč besed na httpss://www.facebook.com/profile.php?id=100005766134889 in prihodnja dva tedna sodeluješ v raziskavi.

V raziskavi nas zanimajo zgolj javno dostopne objave na tvojem Facebook profilu. Ob tem seveda ne pridobimo dostopa do tvojih zasebnih sporočil ali možnosti objavljanja na tvojem zidu. Ugotovitve, zbrane v raziskavi, bodo upoštevale določila o varstvu zasebnosti in bodo uporabljene anonimno, brez kakršnekoli navedbe o lastnikih profilov. Svojo podporo raziskavi Moč besed lahko ponudiš do 26. septembra 2014. In ne pozabi – k sodelovanju lahko povabiš tudi svoje prijatelje. V zameno dobiš #MocBesed darilca.

Svoja vprašanja lahko kadarkoli nasloviš na mocbesed@itak.si.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS