Nova tipska ponudba za klube

Strelski center Gaj vse zainteresirane študente vabi na zabavno in poučno streljanje s puško šibrenico. Streljalo se bo glinaste golobe, predstavljeno pa bo tudi drugo orožje in sam strelski center, ki je največji v tem delu Evrope.

Za udeležbo je potrebno odšteti 35 evrov. V ceno je vključen najem strelišča, orožja, opreme, glinastih golobov in streliva ter inštruktor. Vsakemu udeležencu pripada tudi bon za kavo. Prevoz je v lastni režiji ali pa v organizaciji študentskega kluba, v okviru katerega se študent prijavlja.

Obiskovalci se razdelijo v skupine po 8 oseb. Streljanje se izvaja na dveh streliščih hkrati. Na vsakem strelišču je po en inštruktor z dvema šibrenicama. Streljajo po štirje gosti hkrati. Medtem ko ena skupina izvaja streljanje, ostali gosti poslušajo kratko predavanje o varnem rokovanju z orožjem in si ogledajo center. Menjava skupin poteka tako, da se vsi gosti zvrstijo na strelišču. Vsak obiskovalec strelja eno serijo (25) glinastih golobov. Celotno streljanje traja cca. 3 do 6 ur za celo skupino, odvisno od števila gostov.

Ker je pri streljanju poleg zabave najpomembnejša varnost, je uživanje alkohola pred izvajanjem streljanja strogo prepovedana. Obiskovalec, ki bi na strelišče prišel pod vplivom alkohola ali drog se mu streljanje prepove, brez povračila njegovega plačila. Ves čas obiska je potrebno slediti navodilom osebja, ki bo skrbelo tako za varnost, kot tudi zabavo.

Pred obiskom je potrebna vnaprejšnja prijava preko spodnjega kontakta.

Kontakt:
Strelski center Gaj