Študentski klub Kamnik

 

Upravna enota UE Kamnik – 1817 študentov

Občine: Kamnik, Komenda

 

V klubski sobici na Šutni domuje druženje, zabava, izobraževanje in študentske ugodnosti – vse na enem mestu. Člani lahko na klubu brezplačno uporabljajo računalnik in internet, poleg tega pa imajo možnost brezplačnega tiskanja študijskega gradiva in spiralne vezave seminarskih nalog, skript in fotokopij. Čas si lahko krajšajo s prebiranjem revij in dnevnih časopisov, izposodijo pa si lahko različne zanimive družabne igre.

 

Največji projekt Študentskega kluba Kamnik je Dobrodelni marec. Preko različnih dogodkov skozi celoten mesec marec (športni turnirji, pohodi, tržnica slaščic, zaključni koncert, …) zbirajo denar za socialno ogrožene dijake, študente in družine iz Kamnika in okolice.

 

Poleg zgoraj naštetega, članom ponujajo popuste, ki jih pripravljajo v sodelovanju z lokalnimi podjetji, ponudniki storitev in društvi. Na voljo so popusti za hrano kamniških in komendskih ponudnikov, za katere lahko kuponček člani dobijo v času uradnih ur v klubski pisarni. Rekreacija je za člane Študentskega kluba Kamnik brezplačna. Poleg tega nudijo popuste za kamniške fitnes in plesne centre ter druge športne aktivnosti.

 

Udejstvujejo se tudi na kulturnem področju. Nudijo cenejšo članarino za knjižnico Franceta Balantiča Kamnik in ugodnosti v Domu kulture Kamnik. V sodelovanju s knjižnico Franceta Balantiča Kamnik pa organizirajo zanimiva in raznolika potopisna predavanja v Kamniku in Komendi.

 

Članom se trudijo ponuditi čim bolj raznolike dogodke na  vseh področjih – koncerti, zabave, maratoni, izleti, izobraževalne delavnice in še mnogo drugih projektov. Poleg študentov so v klubu veseli tudi dijakov, zato z namenom njihovega vključevanja pogosto sodelujejo z lokalno gimnazijo in srednjo šolo.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS