Študentski klubi Slovenije bodo ta vikend izbirali novo vodstvo Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS

Ljubljana, 16. november 2011 – V soboto, 19. 11. 2011 ob 14:00, bo na Bledu potekala 38. redna skupščina Sveta študentskih organizacij lokalnih skupnosti in Zveze ŠKIS, kjer bodo svetniki posameznih študentskih klubov volili novo vodstvo Zveze ŠKIS, obenem pa se obeta tudi priključitev novega kluba, Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca.

Leto je naokoli in znova je čas za srečanje vseh 51 slovenskih študentskih klubov  s statusom ŠOLS, ki bodo na 38. redni skupščini Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS zaupali mandat novi ekipi, poleg tega pa se bodo odločali o priključitvi novega študentskega kluba, Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca. Skupščina bo potekala v soboto, 19. 11. 2011 ob 14:00, v kongresni dvorani Hotela Astoria, Prešernova 44, 4260 Bled.

 

Za mesto predsednika tokrat že drugič kandidira dosedanji predsednik Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS, Matic Sušnik, ki poudarja pomembnost medsebojnega sodelovanja vseh lokalnih študentskih klubov ter si prizadeva za izobraževanje aktivistov in prenos znanja na nove predstavnike: »Premišljene odločitve, dobro vodenje in jasni cilji, tako Zveze kot tudi študentskih klubov, bodo naši vse nacionalni organizaciji tudi v prihodnje lahko odpirali mesto zagovornika študentovih pravic in zadovoljevanja njegovih potreb.«

Kontaktna oseba:

Sanja Kropec – odnosi z javnostmi
E-pošta: sanja.kropec@skis-zveza.si
Telefon: 031 590 060

SM_16_11_2011_ZvezaSKIS-1.docx

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS