pohod na triglav

Študentski pohod na Triglav

Zveza ŠKIS svojemu pisanemu naboru dejavnosti dodaja povsem nov projekt, ki ga pripravlja v sodelovanju s Planinskim društvom Ljubljana-Matica. Mlade želi spodbuditi k spoznavanju slovenskega visokogorja in planinarjenja, zato 8. in 9. avgusta organizira vzpon na Triglav s štartom na Pokljuki ter prenočitvijo v domu Planika.

Do Pokljuke bo organiziran avtobusni prevoz iz Ljubljane. Prevoz krije Zveza ŠKIS, udeleženec pa plača prenočišče v domu Planika in članarino, saj mora biti zaradi organiziranega pohoda obvezno včlanjen v planinsko društvo. Po zaključku prijav bo Zveza ŠKIS uredila članstvo v PD Ljubljana-Matica. Cena članarine je 16,00 EUR, cena polpenziona v domu Planika pa 25,00 EUR (cena nočitve je 8,00 EUR).

Prijave potekajo preko povezave, odprte pa so do 10. junija 2015. V kolikor se prijavljate sami in ne preko študentskega kluba, je potrebno prijavnino poravnati v pisarni Zveze ŠKIS (Parmova 53, Ljubljana) ali preko TRR SI56 0510 0801 0112 824 (ABANKA d.d.) Zveza Škis, Parmova 53, 1000 Ljubljana. Pri plačilu se sklicujte na referenčno številko SI00 08082015.

Udeležba na pohodu je na lastno odgovornost. Vzpon na Triglav od posameznika zahteva dobro fizično in psihično pripravljenost ter opremljenost. Obvezna oprema vključuje ustrezno obutev, čelado in samovarovalni komplet, ki si ga mora udeleženec priskrbeti sam. Zveza ŠKIS bo krila stroške avtobusnega prevoza in strošek planinskih vodnikov.

Pred vzponom bo v bližini Ljubljane organiziran krajši pohod, namenjen spoznavanju udeležencev ter pogovorom z vodniki. Pohod je za vse udeležence vzpona obvezen.

V primeru slabih vremenskih razmer bo vzpon na Triglav prestavljen.

Za več informacij smo vam na voljo preko spodnji kontaktov:
– 040 777 790
info@skis-zveza.si