TEDENSKI POVZETEK MEDNARODNIH PRILOŽNOSTI (02.12.2019)

V tokratnem povzetku tedenskih priložnosti se bo našlo nekaj za tiste, ki si želijo ustvariti kariero v EU, bi se radi globje seznanili z priložnostmi, ki jih ponuja project Erasmus+ in si tega znanja želijo tako, da bi brezplačno odpotovali v Italijo na enotedensko izobraževanje. Če pa bodisi niste tako ambiciozni ali pa se raje prepuščate filmskim užitkom pa se bo za vas našlo nekaj tudi v domovini.

1. Ustvarjanje kariere v aparatu EU »upravljalec konferenc«
  • Rok za prijavo: december 2019
  • Znanje jezikov: Dva evropska jezika, eden od njiju mora biti angleščina ali francoščina
  • Če se znajdete kot zvočni in vizualni operator, obvladate konferenčne inštalacije in se povrhu še znajdete z računalniško opremo bo ta mednarodna priložnost kot nalašč za vas. Evropska unija namreč ponuja možnost zaposlitve za tehničnega upravljalca konferenc, hkrati pa nudi možnost razvoja kariere.
  • Prijave in več informacij na: https://epso.europa.eu/content/conference-operators_en

1. Izobraževanje »TICTAC«

1. Mednarodni Festival Animiranega Filma »ANIMATEKA«
  • Kraj: Ljubljana, Slovenija
  • Termin: – 8. December 2019
  • Vstopnina:
    • 5,30 EUR
    • starejši od 60 let, mlajši od 14 let,
    • dijaki in študenti, brezposelni: 4,50 EUR
    • za člane kluba Kinodvor in kluba Kinobalon: 3,80 EUR
    • hendikepirani: 2,70 EUR
  • Če ste ljubitelj animiranega filma, ali pa zgolj spoštujete umetnost, ki vas izbeza iz rutine vsakdana bo ta festival kot nalašč za vas. Na festivalu se bodo predstavila vrsta filmov iz številnih evropskih držav. Lahko se boste navduševali v celovečernih filmih ali pa zgolj uživali v umetniških intervalih baltske umetnosti.
  • Več informacij je dostopnih na: www.animateka.si/2019/sl/seznam-programov.html
Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS