Tehnična akademija tokrat prinaša nova znanja z upravljanjem Adobe Illustratorja in Excela!

Jesen, ko se dnevi krajšajo, je kot nalašč za pridobivanje novih znanj, zato vas Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS vabi na projekt, ki ga letos prireja prvič. Dve zaporedni sredi v mesecu oktobru za vas pripravlja Tehnično akademijo. Prva bo 12. oktobra, druga pa teden kasneje, 19. oktobra. Sestavljena bo iz dveh sklopov, ki vam bosta nudila poznavanje osnov oblikovanja v Adobe Illustratorju in upravljanja orodja Excel. Delavnici bosta potekali v popoldanskem času, od 17. do 20. ure, na Fakulteti za upravo v Ljubljani. Razdeljeni bosta na dva dela, pri katerih bo za vse prijavljene udeležba obvezna. Pri prijavi bodite pozorni, da se prijavite samo na en sklop delavnic, saj bosta delavnici potekali vzporedno. Prijave bodo odprte od 28. septembra do 5. oktobra oziroma do zapolnitve prostih mest. Rok za morebitne odjave bo 9. oktober.

Prijave na delavnice

Prijave na delavnice se bodo odprle v sredo, 28. septembra 2016, ob 20. uri, ko bomo na spletni strani objavili povezavo do prijavnega obrazca, odprte pa bodo do 5. oktobra oziroma do zapolnitve prostih mest. Vaša prijava bo zaključena, ko boste v prijavi naveden e-naslov prejeli potrditev. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali časovni žig oddaje prijave, če pa bo potrebno, bomo omejili število udeležencev s posameznega študentskega kluba na 3 udeležence s kluba.

Od delavnice se lahko odjavite do najkasneje 9. oktobra do 20. ure na naslovu tina.soln [at] skis-zveza.si.

Cena delavnic

Vse delavnice so za aktiviste študentski klubov in Zveze ŠKIS brezplačne. V primeru neudeležbe na delavnici/delu delavnice ali prepozne odjave bo potrebno kriti stroške delavnice v višini 20 € na manjkajočega aktivista na delavnici.

Urnik tehnične akademije

12. oktober 2016 19. oktober 2016
17.00 – 20.00 Adobe Illustrator 1. del

Adobe Illustrator 2. del

17.00 – 20.00

Excel Osnovni

Excel Napredni

Delavnica Adobe Illustrator

Adobe Illustrator je eden najbolj razširjenih programov za pripravo različnih kreativnih grafik in uresničevanje kreativnih idej. Na delavnici se bomo spoznali z osnovami oblikovanja. Preko osnovnih korakov se bomo podali v zahtevnejši oblikovalski svet. Ugotovili bomo, da je Adobe Illustrator nepogrešljiv pripomoček za uspešno delo na študentskih klubov.

Delavnica Excel

Vsak večji projekt in tudi delo na faksu zahteva računanje, analizo podatkov, izdelavo tabel ter uporabo različnih funkcij za analiziranje in računanje, ki jih nudi program Excel. Na delavnici boste spoznali, kako smiselno organizirati veliko količino podatkov, z njimi računati, jih analizirati in primerjati. Z uporabo ustreznih funkcij boste pri izračunih in analizah prihranili veliko časa. Hitro in enostavno boste izdelali grafikone, hkrati pa boste presenečeni nad praktično uporabo ostalih tabel pri analiziranju podatkov.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na naslovu izobrazevanje [at] skis-zveza.si.

Se vidimo na izobraževanjih!

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS