Trening trenerjev v Litvi

Social and Psychological Aid Fundation (Litva) v mesecu oktobru organizira trening z naslovom SIT (Social Inclusion Trainer) – Training for trainer working in social inclusion contexts. Zveza ŠKIS bo na izobraževanje poslala dva posameznika, ki se bosta po opravljenem treningu trenerjev pridružila bazenu trenerjev Zveze ŠKIS.

Trening bo v Litvi, 22.–28. oktobra 2013. Vsi stroški (prehrana, prevoz, prenočišče) bodo pokriti s strani organizatorja in Zveze ŠKIS. Vse zainteresirane, ki ustrezajo pogojem sodelovanja, vabimo, da se odzovejo povabilu. Izpolnjeno prijavnico pošljite na izobrazevanje@skis-zveza.si do 23. avgusta 2013 do polnoči.

Pogoji sodelovanja

Kandidati morajo:
•    biti motivirani in pripravljeni razvijati svoje trenerske kompetence;
•    imeti izkušnje na področju študentskega organiziranja in/ali dela z mladimi;
•    odgovorno sodelovati pri zastavljenem projektu v vseh fazah projekta (glej spodaj);
•    biti sposobni komunicirati v angleščini;
•    soglašati z vsemi pogoji, ki so zapisani v Poslovniku Odbora za izobraževanje Zveze študentskih klubov Slovenije in Sveta študentskih organizacij lokalnih skupnosti in Prilogi št. 1 tega poslovnika (dostopno na spletni strani Zveze ŠKIS pod zavihkom Akti), saj bodo v primeru, da bodo izbrani za trenerja, povabljeni k podpisu dogovora z Zvezo ŠKIS.

V okviru projekta bosta izbrana kandidata morala izpolniti posebni vprašalnik za gostujočo organizacijo; skupaj z vodjo izobraževanja Zveze ŠKIS bosta sodelovala pri 3D analizi potreb preko Skype pogovora; v okviru projekta bosta izvedla nekaj treningov po samem treningu trenerjev in evalvirala celotni projekt.

Izbor in dodatna vprašanja:

Izbrana kandidata, ki bosta povabljena na trening trenerjev, bosta o tem obveščena do 29. avgusta 2013.

Za kakršna koli dodatna vprašanja smo na voljo na izobrazevanje@skis-zveza.si.

Prijavnica_trening_trenerjev_Litva.docx