Trening trenerjev Zveze ŠKIS

Imaš znanja, ki bi jih delil/-a z drugimi? Ti je všeč neformalni način izobraževanja preko delavnic in treningov? Si razmišljal/-a, da bi postala trener oz. trenerka?

Zveza ŠKIS bo v decembru organizirala prvi trening trenerjev, katerega namen je združiti ekipo visoko motiviranih bodočih trenerjev in jih usposobiti za kakovostno izvajanje izobraževanj. Zavedamo se namreč, da je znanje pomembna vrednota in da imajo mladi veliko strokovnega znanja, ki bi, če bi ga lahko na ustrezen način podali drugim, omogočil boljše delovanje mladih na zasebnem, študijskem in delovno-organizacijskem področju.

Kot ŠKIS-ov trener/-ka te čaka veliko priložnosti za honorarno delo, lastno izpopolnjevanje, pridobivanje izkušenj in grajenje socialne mreže. V kolikor si zainteresiran/-a te vabimo, da se prijaviš, še prej pa natančno preberi razpisno dokumentacijo.

Trening trenerjev bo potekal od 6. do 9. decembra 2012 v Velenju, rok za prijavo pa se izteče 22. 11. 2012. Vsi zainteresirani se lahko prijavite preko spletne prijavnice.

Razpis_trening_trenerjev.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS