Trening trenerjev Zveze ŠKIS 2

Zveza ŠKIS bo v marcu 2014 organizirala že drugi trening trenerjev, katerega namen je združiti ekipo visoko motiviranih bodočih trenerjev in jih usposobiti za kakovostno izvajanje izobraževanj. Zavedamo se namreč, da je znanje pomembna vrednota in da imajo mladi veliko strokovnega znanja, ki bi, če bi ga lahko na ustrezen način podali drugim, omogočil boljše delovanje mladih na zasebnem, študijskem in delovno-organizacijskem področju.

Kot ŠKIS-ov trener/-ka te čaka veliko priložnosti za honorarno delo, lastno izpopolnjevanje, pridobivanje izkušenj in grajenje socialne mreže. V kolikor si zainteresiran/-a te vabimo, da se prijaviš, še prej pa natančno preberi razpisno dokumentacijo.

Zveza ŠKIS želi širiti bazen trenerjev, ki na kakovosten način podaja strokovno znanje v obliki neformalnega učenja za potrebe Zveze ŠKIS. S tem namenom organizira drugi trening trenerjev, ki bo potekal od 05. 03. 2014 do 09. 03. 2014 v Krškem. Vse zainteresirane vabi, da se odzovejo povabilu.

Vsak zainteresirani mora izpolniti prijavnico v priponki ter jo poslati na izobrazevanje@skis-zveza.si. Rok prijave je 19. 02. 2013 do polnoči. Prijavljeni mora soglašati z vsemi pogoji tega razpisa, saj bo v primeru, da bo izbran za trenerja, povabljen k podpisu dogovora z Zvezo ŠKIS.

Zveza ŠKIS trenerju nudi:

– začetno brezplačno usposabljanje na treningu trenerjev;

– dodatna brezplačna izobraževanja in usposabljanja na narodni in mednarodni ravni, ki
bodo trenerju pomagala pri nagrajevanju svojega strokovnega in metodičnega znanja;

– strokovno podporo pri izvajanju izobraževanj;

– plačilo za izvajanje izobraževanj;

– referenco za (nadaljnje) delo;

– izgradnjo portfelja trenerja;

– posredovanje dela;

– nabiranje izkušenj in širjenje socialne mreže.

Zahteve do trenerjev in pogoji za prijavo na ŠKIS-ov trening trenerjev:

– biti motivirani in pripravljeni razvijati svoje trenerske kompetence;

– imeti izkušnje na področju študentskega organiziranja in/ali dela z mladimi ter po
možnosti študentskimi klubi;

– odgovorno sodelovati in biti navzoči pri zastavljenem projektu v vseh fazah projekta;

– soglašati z vsemi pogoji, ki so zapisani v Poslovniku Odbora za izobraževanje Zveze študentskih klubov Slovenije in Sveta študentskih organizacij lokalnih skupnosti in Prilogi št. 1 tega poslovnika, saj bodo v primeru, da bodo izbrani za trenerja, povabljeni
k podpisu dogovora z Zvezo ŠKIS.

Izbrani kandidati, ki bodo povabljeni na trening trenerjev, bodo o tem obveščeni do 24. 02. 2014.
 Za kakršna koli dodatna vprašanja smo na voljo na izobrazevanje@skis-zveza.si.

Odbor za izobraževanje zveze ŠKIS

Prijavnica_trening_trenerjev_mar14.docx