Urgentna Škisova akademija 2017

Po lanski uspešni Urgentni Škisovi akademiji in interesu, ki ste ga izrazili pri analizi potreb izobraževanj na regijskih sejah, Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS tudi letos pripravlja izobraževalno popoldne z Urgentno Škisovo akademijo.
Osrednji namen izobraževalnega popoldneva je, da se podrobno spoznate s temami in procesi, ki so se v preteklosti izkazali za težavne, vodje delavnic pa bodo na voljo za vsa vprašanja, ki se vam porajajo v zvezi z opravljanjem Kriterija kakovosti delovanja klubov in letnim poročanjem Študentski organizaciji Slovenije (ŠOS), zato bodo teme delavnic namenjene prav temu.

Urgentna Škisova akademija bo potekala v ponedeljek, 20. marca 2017, na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo v Ljubljani (Večna pot 113, Ljubljana: goo.gl/mDr9wr) in je za aktiviste študentskih klubov brezplačna.

Mesta za prijavo bodo odprta do zapolnitve mest, zato vam priporočamo, da se prijavite čim prej. Število prijav na študentski klub ni omejeno; v primeru prevelikega števila prijav pa bodo klubi naprošeni, da med svojimi aktivisti omejijo število udeležencev. S prijavo se zavežete tudi k temu, da boste spoštovali urnik in na delavnice prišli pravočasno. Udeležite se lahko več delavnic ali predavanj (pazite, da ne potekajo vzporedno), ne nujno vseh ponujenih, vendar vas prosimo, da se izbranih delavnic res udeležite in da se jih udeležite v celoti. Kot lahko vidite v urniku, bosta v enem terminu vzporedno potekali dve predavanji – pri prijavi pazite, da ne izberete dveh delavnic, ki potekata v istem času.

 

PRIJAVE:
Prijavite se lahko tukaj.

Prijave so odprte do petka, 17. marca 2017; po tem datumu se vaša prijava ne bo upoštevala. Če se delavnice ne boste udeležili in tega ne boste sporočili na izobrazevanje@skis-zveza.si, je predvidena sankcija 20 € na udeleženca.

 

Urnik je priložen v priponki.

2017_Urgentna-akademija_dopis.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS