Urgentna Škisova akademija

Zveza ŠKIS organizira izobraževalno popoldne z Urgentno Škisovo akademijo. Osrednji namen izobraževalnega popoldneva je predstaviti teme in procese, za katere se je izkazalo, da so za študentske klube težavni, ter študentskim klubom odgovoriti na vsa vprašanja in tako zmanjšati število nejasnosti v povezavi z oddajanjem letne dokumentacije na Študentsko organizacijo Slovenije, čemur bodo prilagojene tudi vsebine predavanj in delavnic. 

Urgentna Škisova akademija bo potekala v sredo, 30. marca 2016, na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani (Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana: https://bit.ly/1RGM2x2) in je za aktiviste študentskih klubov brezplačna.

Mesta za prijavo bodo odprta do zapolnitve mest, zato vam priporočamo, da se prijavite čim prej. Število prijav na študentski klub ni omejeno; v primeru prevelikega števila prijav pa bodo klubi naprošeni, da med svojimi aktivisti omejijo število udeležencev. S prijavo se zavežete tudi k temu, da boste spoštovali urnik in na delavnice prišli pravočasno.

Udeležite se lahko več delavnic ali predavanj (pazite, da ne potekajo vzporedno), ne nujno vseh ponujenih, vendar vas prosimo, da se izbranih delavnic res udeležite in da se jih udeležite v celoti. Pri prijavi pazite, da ne izberete dveh delavnic, ki potekata v istem času.

Prijavite se lahko na naslednji povezavi https://bit.ly/1TbnXls.

Rok za prijavo je petek, 25. marec 2016; po tem datumu se vaša prijava ne upošteva. 

Več informacij in opisi delavnic so na voljo v spodnji priponki.

Urgentna Škisova akademija

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS